Monday, February 20, 2006

Flowers

Dunku gezimizden cektigim fotograflar. Burada buyuk bir carsi icinde bahce hazirlamislar, minik havuzlar, cesmeler, su sesleri ve rengarenk bahce goruntuleri..


















10 Comments:

At 1:36 PM, Anonymous Anonymous said...

hanıfecıgım bu goruntuler bır harıka,helede bu kıs aynında boyle guzel cıcekler ınsanın ıcı acılıyor.

 
At 3:21 PM, Blogger Hanife said...

Evet Sebnem'cigim,
Ege'den cok firsat bulup daha cok goruntu alamadim ne yazik ki, ama bunlar bile insani icii kaynatmaya yetiyor degil mi??

 
At 8:38 AM, Blogger evcilkedi said...

Çok güzel fotoğraflar Hanife, hele sondaki orkide çok güzel. Ben de bir vakitler saksısıyla alıp mutfağa yerleştirmiştim ama ev ortamında ne yazık ki istediği nemi sağlayamadım ve kurudu. Ama yine de üzerindeki çiçeği tam 4 ay muhafaza etti. Bizimle bu güzel görüntüleri payşaştığın için çok teşekkürler.

 
At 12:15 PM, Blogger Hanife said...

Ben de orkideyi cok begenmistim, fotografdan cok emin olamadim cekerken ama cok da kotu cikmamis, biraz karanlikda kaliyordu. Ben de tesekkur ederim size..

 
At 2:08 AM, Anonymous Anonymous said...

ne kadar güzeller.. ben de ne yazık ki bu güzelim canlılara bayılan, ama bir türlü onları yetiştirmeyi, bakmayı beceremeyen biriyim..
eline sağlık..

 
At 12:32 PM, Blogger Hanife said...

Merhaba Dilayra,
Ben de evimde cicek cok severim, ama o ayri bir uzmanlik bence. Evin cok iyi isik almali, nemi falan iyi olmali. Benim kucuk bir evim var ve Oglum Ege cicekleri oyuncak gordugu icin (eskiden) minik meneksem ve bambumdan baska besleyemiyorum ne yazik ki. Fotograf cekip bakmakla yetiniyorum yani:))

 
At 7:35 AM, Anonymous Anonymous said...

Nice site!
[url=http://udtlsofm.com/bzjc/zfhi.html]My homepage[/url] | [url=http://spsqlrmu.com/tyxb/qjuf.html]Cool site[/url]

 
At 7:36 AM, Anonymous Anonymous said...

Great work!
My homepage | Please visit

 
At 7:36 AM, Anonymous Anonymous said...

Good design!
http://udtlsofm.com/bzjc/zfhi.html | http://idkkhtaw.com/zryq/cxty.html

 
At 1:53 PM, Anonymous Anonymous said...

Very nice site! Pda handheld reviews http://www.discount-travel-2.info/resorts-dominican-republic.html viewsonic pda stylus Wheelchair at work Kid friendly wireless plans Railroad toys 3 series convertible tadalafil imports restrictions Credit card readerbuy xenical Freezer coil frozen

 

Post a Comment

<< Home